CE5 Клиъромайзер за електронни цигари eGo със сменяем изпарител

9.99лв.

CE5 клиъромайзерът със сменяем изпарител е нова технология при електронните цигари. Той обединява изпарителя и пълнителя в една част, така че вместо да пълните пълнители с никотинова течност, можете да пълните самия клиъромайзер, който заменя старата нагревателна камера. CE5 клъромайзерът е съвместим с всички eGo модели електронни цигари. Неговата вместимост е 1.6мл. Това осигурява над 30% по-дълго време за употреба без допълване.

CE5 клъромайзерът за електронни цигари eGo се предлага с един месец гаранция, срещу касов бон, като тя не покрива изпарителя (заменяемата част), който се износва нормално след около месец употреба. Резервни изпарители можете да закупите отделно тук.

Подробно за гаранционните условия прочетете тук.

Скъпи приятели и клиенти, с голямо вълнение искаме да Ви съобщим за новия ни проект, който създадохме специално в отклик на Вашите желания. Вече можете да допълните своя гардероб с нещо модно и качествено от нашия нов онлайн магазин:

Пазаруването в CityStyle.bg е също толкова лесно, а обслужването - също толкова коректно. Вашите поръчки ще бъдат приемани от оператори с дълъг стаж и обработвани с максимална бързина, за да можете по-скоро да изумите града със своя уникален стил. В нашите каталози ще откриете дамски обувки, мъжки панталони и още много дрехи и обувки на световноизвестни марки, които отдавна диктуват модата по целия свят: Lacoste, Tommy Hilfiger, Levis, DC, Vero Moda и още много други. Тези продукти ще бъдат доставени специално за Вас от Англия на атрактивни цени. Независимо дали стилът Ви е делови и класически, мистичен гръндж или закачлив и летен, можете да го изразите или допълните с някой от нашите тематични аксесоари. Да изглеждаш стилно не е никак трудно. Убедете се сами! Очакваме Ви!

 

Посетете също и нашия специализиран магазин, в който ще намерите хиляди стоки с бърза доставка от Англия.
www.sportihobi.com

маратонки
Маратонки, Анцузи и още Спортни стоки