Комплект електронна цигара (пура) eGo-T с клиъромайзер

27.99лв.

Комплектът съдържа:

  • 1 брой напълно функционална eGo-T електронна цигара с ръчно активиране на батерията с капацитет 1100 mAh
  • 1 брой клиъромайзер за електронни цигари eGo
  • Зарядно устройство с USB вход
  • Преходник за 220V (стандартен контакт)
  • Без опаковка!

Налични на склад! Бърза доставка за цяла България!

ПРОМОЦИОНАЛНА НАМАЛЕНА ЦЕНА ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ АВГУСТ

Електронната цигара eGo-T е последен модел електронна цигара, която е проектирана така, че да избегне неудобствата на предишни модели.

Течностите ECOPure, които ние препоръчваме, са консуматив сертифициран по ISO, произвеждан съответно добри производствени практики от минимален брой съставки, които са с медицинска чистота. И не, не е произведен в Китай, а във Великобритания. Съветваме своите клиенти да не рискуват с консумативи с неизвестен произход, тъй като точно в такива продукти наскоро беше открит антифриз, нитрозамини и други крайно токсични вещества.

Гаранция: 6 месеца  за батерията, 2 години за зарядните устройства. Имайте предвид, че нагревателните елементи на изпарителя и акумулаторните батерии са консуматив, но въпреки това, ние ще подменим всяка батерия, показала дефект до 6 месеца от датата на покупка.  Гаранционни условия - тук.

Скъпи приятели и клиенти, с голямо вълнение искаме да Ви съобщим за новия ни проект, който създадохме специално в отклик на Вашите желания. Вече можете да допълните своя гардероб с нещо модно и качествено от нашия нов онлайн магазин:

Пазаруването в CityStyle.bg е също толкова лесно, а обслужването - също толкова коректно. Вашите поръчки ще бъдат приемани от оператори с дълъг стаж и обработвани с максимална бързина, за да можете по-скоро да изумите града със своя уникален стил. В нашите каталози ще откриете дамски обувки, мъжки панталони и още много дрехи и обувки на световноизвестни марки, които отдавна диктуват модата по целия свят: Lacoste, Tommy Hilfiger, Levis, DC, Vero Moda и още много други. Тези продукти ще бъдат доставени специално за Вас от Англия на атрактивни цени. Независимо дали стилът Ви е делови и класически, мистичен гръндж или закачлив и летен, можете да го изразите или допълните с някой от нашите тематични аксесоари. Да изглеждаш стилно не е никак трудно. Убедете се сами! Очакваме Ви!

 

Посетете също и нашия специализиран магазин, в който ще намерите хиляди стоки с бърза доставка от Англия.
www.sportihobi.com

маратонки
Маратонки, Анцузи и още Спортни стоки